Modernin ajan poptähtiä

Popmusiikki on noussut huimaan suosioon ja monet nykyajan artisteista ylittävät suosiollaan, jopa legendaariset rockbändit. Tässä artikkelissa kerromme kolmesta suositusta poptähdestä

Taylor Swift

Amerikkalainen country- ja poptähti Taylor Swift on yksi Youtuben katsotuimpia artisteja hänen videoitaan on katsottu palvelusta yli miljardi kertaa. Ensimmäisen albuminsa Swift julkaisi jo 16-vuotiaaana ja jatkaa edelleen aktiivisesti uuden musiikin tuottamista. Laulajan uran lisäksi Swift on esiintynyt monessa elokuvassa.

Justin Bieber

Pop ja R&B-laulaja Justin Bieber on tullut tunnetuksi teinitähtenä, sometähtenä ja näyttelijänä. Kanadalainen Bieber aloitti uransa tekemällä lauluvideoita nettiin, josta yhdysvaltalainen manageri Scooter Braun löysi hänet. Bieber teki ensimmäisen singlensä ja samalla ensimmäisen hittinsä “One time” vuonna 2008. Bieberin ura lähti jyrkkään nousuun ja hän on sittemmin tehnyt 5 studioalbumia. Bieber on kärsinyt jonkin verran lapsitähteyden ongelmista ja joutunut muun muassa etsimään apua päihdeongelmiinsa.

Ed Sheeran

Englantilainen muusikko Ed Sheeran on yksi tämän hetken menestyneimpiä artisteja. Hän aloitti uransa katusoittajana ja esiintyi useissa eri pubeissa Englannissa. Sheeran julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2011 ja on sen jälkeen julkaissut vielä kolme muuta albumia, joista viimeisimmän vuonna 2019. Sheeranin suosio perustuu hänen monipuolisuuteensa artistina, sillä hänen musiikkiaan voidaan luokitella useaan eri kategoriaan, kuten popiin, folkiin ja rockiin.

zerif-lite